BĂ€sta doppresenten 2023

InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar för vÄra samarbetspartners.

Att köpa en present för dop kan vara en knepig historia dÄ det inte alltid Àr helt enkelt att veta vad som lÀmpar sig bÀst för de smÄ krabaterna. Att vÀlja en doppresent som passar Àr högst individuellt och personligt för varje barn. VÄr tanke med denna sida om bÀsta doppresenten 2023 Àr att förutom att föreslÄ ett par konkreta presenter och gÄvor ocksÄ inspirera lÀsaren om vad man kan köpa för doppresenter. Vi har ocksÄ valt att inte dela upp denna lista pÄ kön och försökt vÀlja produkter som passar för bÄde tjejer och killar. Detta funkar ofta bra dÄ barnet ofta Àr vÀldigt litet vid dopet fortfarande och det spelar dÄ ingen större roll.

Happy Hands gipsavgjutning 3d deluxe
Happy Hands gipsavgjutning 3d deluxe

Happy hands gipsavgjutning 3D deluxe​

Betyg:
5/5

Denna fantastiska produkt Àr en perfekt doppresent. Avbilda barnets smÄ hÀnder och fötter i tredimensionella avgjutningar. I köpet ingÄr ocksÄ en superfin grÄ ram som kan anvÀndas för att rama in avgjutningen. Detta blir ocksÄ en rolig grej sen nÀr barnet blir Àldre eller varför inte vuxen och kan se sina smÄ fötter och ben perfekt avbildade. Detta blir ocksÄ en vÀldigt personlig gÄva som bÄde barnet och förÀldrarna kan glÀdjas över i mÄnga Är framÄt. Vi ger denna doppresent högsta betyg dÄ priset Àr vÀldigt Ätkomligt ocksÄ för nÄgra hundralappar.

JĂ€mför pris för Happy hands gipsavgjutning 3D Deluxe​

Lego Duplo Town Brandstation
Lego Duplo Town Brandstation

LEGO DUPLO Town Brandstation

Betyg:
4.6/5

LEGO DUPLO Àr alltid en uppskattad present för smÄbarnsförÀldrar. LEGO DUPLO byggsatsen stimulerar barnets kreativitet och fantasi samtidigt som det blir en rolig gemensam aktivitet för barnet och förÀldrarna.

Lego DUPLO Town Brandstation innehÄller en brandbil vars sirener och blÄljus man kan sÀtta pÄ vilket Àr roligt för barnet. Byggsatsen innehÄller ocksÄ en brandstation som man kan klÀttra med stegen pÄ. Bara er fantasi sÀtter grÀnsen med vad ni kan leka för spÀnnande och roliga lekar med denna byggsats.

JÀmför pris för LEGO DUPLO Town Brandstation

TyvÀrr sÄ finns inte produkten i lager eller sÄ har den utgÄtt.
Lumipets nattlampa uggla
Lumipets nattlampa uggla

Lumipets Nattlampa Uggla

Betyg:
4.8/5

Denna gÄva Àr en lysande uppfinning frÄn Lumipets och Àr en liten ugglekompis som ger ifrÄn sig ett behagligt och vÀldigt mysigt ljus nÀr det Àr dags att lÀgga sig för barnet. Nattlampan Àr mjuk och blir inte varm vilket gör att barnet kan mysa och leka med den utan problem. Nattlampan inkluderar ocksÄ en fjÀrrkontroll som du kan styra ljusstyrka och fÀrgerna med. Nattlampan har nio olika fÀrger och det finns Àven en timer funktion som gör att lampan slÀcks efter 15, 30 eller 60 minuter. Den har ocksÄ en inbyggd sensor som gör att du kan tÀnda och skifta fÀrger genom att slÄ pÄ huvudet. Batteriet Àr uppladdningsbart och det ingfÄr en USB-kabel för uppladdning.

JÀmför pris för Lumipets Nattlampa Uggla

RĂ€tt Start Musikmobil Elefant
RĂ€tt Start Musikmobil Elefant

RĂ€tt Start Musikmobil Elefant​

Betyg:
4.3/5

En annan doppresent som uppskattas Àr RÀtt Start Musikmobil Elefant. Denna musikmobil kan sÀttas fast i spjÀlsÀngen har fyra stycken elefanter som snurrar till ljudet av den mekaniska speldosan. Musikmobilen har ocksÄ en stadig fÀstarm som anvÀnds för att fÀsta den. Musikmobilen Àr sÀkerhetstestad och fungerar med de flesta spjÀlsÀngar och barnsÀngarna. Den fungerar utmÀrkt som en doppresent för den lilla krabaten.

JĂ€mför pris RĂ€tt Start Musikmobil Elefant​

Att tÀnka pÄ vid köp av doppresenter

Att bli inbjuden till ett dop Àr kul och en trevlig tradition. Dock förvÀntas man köpa en present till den lilla och det kan vara lite smÄklurigt att hitta en bra present. Ibland kanske man helt enkelt Àr omotiverad eller saknar inspiration. NÄgot som kan vara bra att tÀnka pÄ vid köp av doppresenter Àr att kolla med förÀldrarna om de har nÄgra speciella önskemÄl. En annan aspekt att fundera igenom Àr om din present skall vara originell, lyxig, rolig eller annorlunda. Du kan sjÀlvklart kombinera dessa ocksÄ. Om du Àr en del av familjen till barnet som döps sÄ kanske du vill köpa en present som hÄller livet ut som ett minne. DÄ kanske det Àr mer aktuellt med lite dyrare produkter som t.ex. silverbestick och liknande.

Egentligen finns det inga regler för vad du kan köpa som doppresent utan endast din fantasi sÀtter grÀnsen. Ju mer personlig, annorlunda och rolig en present Àr desto bÀttre enligt oss pÄ BarnProduktGuiden.se. Marknaden idag Àr full av produkter för bÀbisar och barn och ligger man i sÄ kan man hitta mer originella doppresenter.

En sak till man bör tÀnka pÄ vid köp av en doppresent Àr vilket kön barnet har. Om du tÀnkt handla klÀder sÄ kan detta definitivt spela roll men det kan ocksÄ vara fallet med vissa leksaker.

NÄgot att tÀnka pÄ ytterligare Àr att leksaken mÄste vara sÀker för barnet att anvÀnda om det skall leka med den direkt. SÄ att leksaken inte fastnar i halsen eller liknande.

Hur vi valde vÄr topplista med doppresenter

Vi gick igenom expertsidor inom barnprodukter och tittade Àven pÄ vad ÄterförsÀljare av leksaker hade inom kategorin doppresenter. Efter att vi undersökt vad som finns att vÀlja mellan valde vi ut de produkter vi tyckte var de bÀsta doppresenterna i nulÀget efter hur originella och roliga dessa var.

KĂ€llor

https://www.jollyroom.se/babyprodukter/doppresenter

https://www.babyland.se/doppresenter

https://www.expressen.se/mama/barn-baby/bebis/doppresenter/